Sponzori

Bulevar Books

bulevar buks

Za sebe kažu da su “knjižara koja svira”, što već samo po sebi govori da ovo nije obična knjižara. Mnoštvo kulturnih i umetničkih dešavanja možete pronaći na ovom mestu dok istovremeno pijuckate svoje piće. Kako je ovo mesto u kojem rade i koje posećuju pravi ljubitelji knjige, ukoliko potražite preporuku za čitanje, sigurno ćete dobiti pomoć i pronaći neko super štivo po svom ukusu. Kako smo saznali iz jednog intervjua sa Rizom (iskreno vas pozivamo da ga pročitate), upravo podsticanje žive komunikacije sa kupcima i razgovor o književnim delima razlog je što odeljci sa knjigama nisu obeleženi kao u velikim lancima knjižara.

Ako ih već (ne daj Bože) niste posetili, pogledajte još i njihove društvene mreže jer smo sigurni da ćete shvatiti kako je ovo mesto zaista posebno.

 

                   

 

 

Nama je Bulevar Books još poznatiji po svojoj otvorenosti, pristupačnosti i volji za različite vrste pomoći i saradnje. Prodavci magazina “Liceulice” smatraju ovu veselu knjižaru jednim od najtoplijih mesta u Novom Sadu, ali onako ljudski toplih. Mi im se zahvaljujemo na tome, a vas pozivamo da ih podržite i učinite nešto lepo za sebe time što ćete otići tamo na razgovor, kaficu, čituckanje.

 

 

Radno vreme

Radni dani:

09:00-22:00

Vikend:

Subota: 09:00-22:00, nedelja: 13:00-20:00

Kontakt

Broj telefona:

021 3008166

Adresa