Sponzori

Dušica Mandarić, psiholog i psihoterapeut

Dušica Mandarić je diplomirana psihološkinja, EMDR i ACT psihoterapeutkinja. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo u psihoterapijskom radu sa različitim starosnim grupama i spektrom problematike klijenata.

 

Kako Dušica kaže, u sadašnjem “brzom” vremenu, u trci za sticanjem materijalnih dobara, često zaboravljamo sopstveno mentalno zdravlje i zadovoljstvo životom.

ACT terapija, terapija prihvatanja i posvećenosti, nam pomaže da uočimo i prihvatimo probleme koje nam život donosi, i da posvećenošću, iz sopstvenog mira, pronađemo rešenje.

EMDR je tu da proradimo svoja traumatična iskustva i da emocije straha, tuge, brige koje smo vezali za traumu, u bezbednim uslovima, u podržavajućem psihoterapijskom odnosu, zamenimo adekvatnim osećanjem, osećanjem koje nas ne uznemirava.

 

Posvetiti se sebi u dovoljnoj meri je imperativ zdravog života! “Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, mentalnog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti” – SZO.

 

 

 

Kada smo je pitali kako se odlučila na to da se priključi Humanoj mapi Novog Sada kao humani preduzetnik, Dušica je odgovorila sledeće: “Imati mogućnost da pomažete ljudima da bolje upoznaju sebe je privilegija, zato iza mene stoji desetak psiholoških humanitarnih radionica na različite teme: depresije, anksioznosti, tuge, problema odrastanja, porodičnih odnosa, razvoda… Svaki pojedinac čini društvo u kojem živi, ja se trudim da ga svojim primerom učinim boljim za sve!”

 

 

Posetite Dušičinu facebook i instagram stranicu i podržite rad ove humane preduzetnice!

Radno vreme

Radni dani:

po dogovoru

Vikend:

ne radi

Kontakt

Broj telefona:

+381642964315

Adresa