Sponzori

“Radoznali vrabac” personalizovane knjige za decu

logo-ime-350x150
*Ovaj preduzetnik je na mapi smešten na Mostu slobode jer svoje usluge pruža samo online.

 

Knjige koje pravi “Radoznali vrabac” su odličan način za uvođenje male dece u svet čitanja i mašte! Personalizovane su, što znači da je upravo dete kojem ste namenili knjigu glavni junak u priči, što može pozitivno da utiče na usvajanje znanja, pismenosti i jezika, ali i na razvijanje ljubavi prema čitanju.

Pored lakšeg uživljavanja u priču i sticanja jezičkih veština, kroz ove knjige se deci približavaju teme koje su važne, poput radoznalosti, dobrote, hrabrosti i drugarstva.

 

 

 

 

 

 

Startap “Radoznali vrabac” pokrenula je Tijana Bajić, psihološkinja i preduzetnica, koja je ideju dobila kada je postala tetka i želela da iznenadi svog mališana pričom u kojoj je upravo on glavni lik. Čitavu ekipu koja stoji iza personalizovanih knjiga ujedinila je zajednička vizija – inspirisanje mašte kod najmlađih.

 

 

 

 

Ekipa radoznalih vrabaca veruje da su čitanje i diskutovanje o knjigama najbolji podsticaj za razvoj inteligencije kod deteta i da, ukoliko roditelji uspeju da probude ljubav prema čitanju i usvajanju novih znanja kod deteta, velika je verovatnoća da će ono postizati bolje rezultate kroz celokupno školovanje.

 

 

 

 

 

 

Ilustratorka “Radoznalog vrapca” i psihološkinja Ana Mirkajlović iz Novog Sada nam je puno pomogla u kreiranju vizuala za razne humanitarne akcije koje je organizovalo UG “Patrija”.

Pozivamo vas da kupovinom personalizovanih knjiga za svoje mališane podržite ovaj sjajan startap, čiji članovi, pored pravljenja kvalitetnog sadržaja za decu, izdvajaju svoje vreme i talenat u humanitarne svrhe!

 

Pogledajte i pročitajte više o njima na sledećim linkovima:

Radno vreme

Radni dani:

/

Vikend:

/

Kontakt

Broj telefona:

/

Adresa